fbpx

Костадинов: Oва е сликата која што ја потврдува огромната победа на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Ова е сликата што потврдува дека навистина сме на прав пат, дека сме сплотени, сликата што мотивира, која потврдува дека на 12- ти април ќе им покажеме каде им е местото, ова е сликата која што ја потврдува огромната победа на СДСМ истакна членот на ИО на СДСМ Костадин Костадинов, на граѓанската трибина „на Прав пат“ во Струмица

Нема да дозвoломе клонот на избеганиот криминалец во Будимпешта да дојде овде и да ни нуди некакви обнови, а тие сакаат само да ја обноват опашката на бикот, потенцираше Костадинов.

Има разлика меѓу криминалот на ВМРО-ДПМНЕ и политиките на СДСМ рече Костадинов, додавајќи дека СДСМ ги враќа парите кај граѓаните, а ВМРО-ДПМНЕ само гледа како парите да течат во нивните џебови.

Тоа нема да го дозволиме, потенцираше Костадин Костадинов на граѓанската трибина на СДСМ во Струмица.

Последни вести