fbpx

Најава, младинска трибина на СДММ „Иднината на Европа”, Скопје

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност 

 

Денеска, 02 ноември 2019 (сабота), СДММ ќе одржи младинска трибина под мотото ,,Иднината на Европа”.

 

Младинската трибина ќе се одржи во Музејот на современа уметност во Скопје, со почеток во 13.00 часот. 

 

На трибината ќе учествуваат:

 претседателот на СДСМ, Зоран Заев,

 претседателот на СДММ, Дарко Каевски,

 претседателката на млади европски социјалисти, Лара Квесиќ, и

 генералниот секретар на млади на СИРИЗА, Сотирис Алексиоу.

 

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести