fbpx

Обнова на режимот е кодот на Мицкоски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на обраќањето на Христијан Мицкоски

ВМРО-ДПМНЕ е партијата која не само што продава лажен патриотизам ,таа гласно навиваше против интеграцијата на земјава во НАТО и ЕУ, против напредокот и против реформите.

 

Деценијата на владеење на ВМРО-ДПМНЕ е најцрната деценија на нашата држава.

 

Стагнација, изолација,затвореност,неизвесност,скарани со сите соседи, тоа ја одбележа деценијата на владеење на ВМРО-ДПМНЕ.

 

Поделба на граѓаните и  поделба на медиумите,без право на глас, без независно новинарство.

 

Кодот на ВМРО-ДПМНЕ за кој зборува Мицковски е код на обнова на режимот.

 

Лажната загриженост за државата и граѓаните веќе не им проаѓа на ВМРО-ДПМНЕ. Имаа време од една деценија нешто да направат. Но, за државата и за граѓаните не направија ништо.

 

Единствено за што се грижат е како да се обнови режимот со кој ќе продолжат по патот на заштита на криминалот и криминалците.

 

ВМРО-ДПМНЕ се партијата без визија, без конкретна програма и цел, и затоа ги очекува вистински дебакл на предвремените парламентарни избори.

 

На 12-ти април граѓаните ќе гласаат за напредок, за развој, за интеграција, ќе потврдат дека државата е на прав пат!

 

 

 

Последни вести