fbpx

Државата е на вистинскиот пат, само ВМРО-ДПМНЕ работи против НАТО и ЕУ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност


Не само што се против евроинтеграциите и членството во НАТО, туку ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски дури и навиваат против напредокот.

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски  се против ЕУ и НАТО, против реформите, против концептот со кој парите се враќаат на граѓаните, против раст на платите и пензиите, против се што е добро за граѓаните и државата.

Целиот свет го призна нашиот прав пат, само Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ се против и стојат на страна.

Без разлика, колку и да се против ВМРО-ДПМНЕ , СДСМ  продолжува по вистинскиот, правиот пат на развој, напредок и инетграција. Патот на ВМРО-ДПМНЕ води само кон обнова на криминалот и режимот.

Последни вести