fbpx

Најава, караван на граѓански трибини ,,На прав пат” – Гевгелија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Најава, караван на граѓански трибини ,,На прав пат” – Гевгелија

Почитувани,

Денеска караванот на отворени граѓански трибини под мотото ,,На прав пат”, ќе биде со граѓаните на општина Гевгелија.

Граѓанската трибина ќе се одржи во Народниот театар во Гевгелија со почеток во 20.00 часот.

На трибината ќе учествуваат генералниот секретар Љупчо Николовски, претседателот на Комисијата за здравство на СДСМ, Венко Филипче и градоначалникот на општина Гевгелија, Сашо Поцков.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести