fbpx

Финансиски извештај за изборна кампања на кандидатот за Претседател на РСМ, Стево Пендаровски за приод од 26.03.2019 до 30.08.2019 годинa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Финансискиот извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите на трансакциската сметка за изборна кампања на Кандидатот за претседател на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски  за приод од 26.03.2019 до 30.08.2019 годинa можете да го погледнете тука.

Последни вести