fbpx

Ајде Мицкоски не бегај од јавноста излези и одговори на прашањата, има ли тајни средби и со кого?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Тајкнуните за кои се водат серија на предмети пред правосудните органи се создадени од режимот на Никола Груевски.

Лицата што се снимките се блиски до ВМРО-ДПМНЕ.

Медиумот каде што излегуваат снимките имаат линкови со ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски.

Лично Мицкоски призна дека се среќавал со еден од обвинетите во случајот Рекет, споменатиот Зоран Кичеец.

Затоа, наместо да се крие зад лажни вести Мицковски треба да излезе пред граѓаните и да одговори со кого се гледал и зошто: 

  • Дали се сретнал со Никола Груевски во Будимпешта и зошто?
  • Дали се сретнал со итлајанскиот новинар? Дали и што му дал?
  • Дали се среќавал и со други лица во Словенија и со која цел?

Јавноста очекува одговори.

ВМРО-ДПМНЕ не ја промени својата режимска матрица. Останува посветена единствено на одбрана на криминалот на режимот и фабрикување лажни вести.

Ништо повеќе.

 

 

Последни вести