fbpx

Со тоа што побегна од лидерската средба и од разговор за Изборниот законик, Мицкоски потврди дека се плаши од избори

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Да беше навистина за предвремени избори Мицкоски ќе дојдеше да разговара за Изборниот законик и препораките на ОДИХР.

Со тоа што побегна од лидерска, Мицкоски потврди дека не сака да разговара за предвремени избори туку да се побегне и од оваа тема.

Се силеше Мицкоски вака и пред претседателските избори па ги загуби и претседателските и локалните во Охрид и Ново Село.

Мицкоски е на спротивната страна на граѓаните и државата и знае дека на било какви избори го чека уште еден нов пораз.

 

Последни вести