fbpx

ВМРО-ДПМНЕ е против тоа парите од ДДВ да се враќаат назад кај граѓаните, криминалната партија е навикната само да зема од граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Јасно е зошто ВМРО-ДПМНЕ е против мерката за враќање на 15% од ДДВ назад кај граѓаните, криминалната партија е навикната само да зема од граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ 11 години грабаше и земаше пари од граѓаните, СДСМ реализира мерки за враќање на парите кај граѓаните.

Со мерката за поврат на 15% од ДДВ која започнува од денеска, околу 50 милиони евра годишно се враќаат назад кај граѓаните, тоа е приход плус во семејниот буџет.

Тоа се два суштински и различни концепти, СДСМ е на страната на граѓаните.

 

 

Последни вести