fbpx

Обвинетиот за криминал Јанушев го брани обвинетиот за криминал Димовски, тоа е криминалната матрица на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Нема поголемо лицемерие од тоа обвинетиот за криминал Игор Јанушев да го брани обвинетиот за криминал Димитар Димовски и да зборува дека е чесен.

Тоа е препознатливата матрица на Никола Груевски во која е заглавено раководството на ВМРО-ДПМНЕ, матрица на нечесност, неспособност и одбрана на криминалот по секоја цена.

ВМРО-ДПМНЕ веќе не може да го одбрани криминалот и затоа разбирлива е нервозата во скапоцениот дворец.

Денес, Република Северна Македонија е правна држава, законите важат за сите подеднакво и секој што направил прекршување на законите одговара за стореното. ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски да се помират со тоа.

 

 

 

Последни вести