fbpx

Економските параметри, растот на БДП, подобрениот кредитен рејтинг, растот на инвестициите се потврда за работата на Владата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Економските параметри, растот на БДП од 4,1 отсто, подобрениот кредитен рејтинг, растот на инвестициите се потврда за работата на Владата.

 

 

Последни вести