fbpx

Промените продолжуваат, новите министри ќе ги продолжат политиките кои даваат резултати за граѓаните и државата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Промените продолжуваат, новите министри ќе ги продолжат политиките кои даваат резултати за граѓаните и државата.

 

 

Последни вести