fbpx

Осудуваме било какво насилство, тоа е недозволиво и неприфатливо, одговорност мора да има

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Очекуваме сите надлежни институции да постапат, да го расчистат случајот и да ја информираат јавноста. 

Моралните аспекти и личната совест, како и човечкиот интегритет се вредности кои подразбираат и одговорно однесување и делување.

Одговорност мора да има, законите важат за сите подеднакво.

 

Скопје, 22.06.2019  

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести