fbpx

Парите се враќаат кај граѓаните!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Парите се враќаат кај граѓаните!

Во овие 2 години, нашата влада оствари голем број од ветувањата пред граѓаните, бидејќи секој граѓанин е важен. Ја покачивме минималната плата и трикратно ја зголемивме социјалната заштита, 70.000 деца добиваат детски и образовен додаток, а решен е и проблемот на 10.000 стечајци. Многу скоро почнува и повратот на ДДВ за сите граѓани.

Две години промени на подобро, две години #ЗборотВажи!

 

 

Последни вести