fbpx

Мицкоски пак за тендери, да седне и да најде решение на проблемот кој му го создаде на Скопје

Facebook
Twitter
LinkedIn

Шпицниот градоначалник Христијан Мицкоски потврдува дека освен рацете во медот, друго ништо не го интерисира.

Штом се спомнат тендери во Скопје Мицкоски е прв, како најупатен, ги знае сите детали, договори, провизии…

Наместо да лицитира јавно и постојано да зборува само за тендери, Мицкоски да ги седне неговите и да најдат решение за превозот во Скопје.

Нивните кавги за тендери и провизии, нивните раце во мед, скопјани скапо ги плаќаат. По една година од скандирање ” Цело Скопје вмровски град”, граѓаните гледаат и трпат хаос, блокади и неодговорност.

Последни вести