fbpx

Прашањето е дали Мицкоски веќе размислува за оставка, инаку Извештајот на ЕК е најпозитивниот досега а земјава светол пример

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Прашањето е дали Христијан Хидро Мицкоски размислува за оставка?

Граѓаните ги поразија деструктивните политики на Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ загуби на претседателските избори, загуби и на локалните избори во Охрид и Ново Село.

Инаку, Извештајот на Европската комисија за напредокот на реформите е најпозитивен досега а земјава се посочува како „светол пример“ во регионот.

За само две години од заробена држава до светол пример, така се сака татковината и така се работи за иднината на државата и граѓаните.

 

 Скопје, 06.06.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

 

Последни вести