fbpx

Дојде крај на јануари, издишаа лагите на Мицкоски за распуштање на Собранието

Facebook
Twitter
LinkedIn

Издишаа лагите на Мицкоски дека на крај на јануари ќе собере 61 пратеник и ќе се случи распуштање на Собранието.

Дојде крај на јануари, а нема ништо од неговите најави, нема распуштање на Собранието.

Ниту има, ниту ќе има распуштање на Собранието, ниту пак има притисоци врз пратеници.

Мицкоски, исплашен за својата фотелја во Белиот дворец, се заплетка во сопствените лаги.

Последни вести