fbpx

Во ВМРО-ДПМНЕ го промашиле празникот, денеска е 1 ви мај денот на трудот, не е 1 ви април за да се шегуват на прес конференции

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

ВМРО-ДПМНЕ и Владимир Ѓорчев, го промашиле празникот, денеска е 1 мај Меѓународниот ден на трудот, не е 1 април, Денот на шегата, за да излегуваат на прес конференции и да се шегуваат дека Христијан Мицкоски ќе ја предводел Владата.

ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски и Сиљановска наместо да се залажуват со нереални пресови, нека се подготват за убедлив пораз веќе во недела на 5 мај кога граѓаните уште еднаш ќе ја поразат нивната деструктивна матрица на поделби, криминал и изолација.

 

Скопје, 01.05.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести