fbpx

Срамно, ВМРО-ДПМНЕ бара поскап леб за народот и ги брани профитерите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Срамно, ВМРО-ДПМНЕ застана во одбрана на профитерите, против заштита на стандард­от на граѓаните и ја­вно бара поскап леб за граѓаните.

Според јавните изјав­и, ВМРО ДПМНЕ смета дека граѓаните треба да плаќаат поскап леб, дека цената на лебот не треба да биде замрзната.

Тие сметаат ​ дека цената на лебот не тр­еба да биде замрзната на 33 денари и дека е оправдано некој да профитира на грбот на народот.

Наместо да застанат зад интересите на гр­аѓаните, во време на глобална криза, ВМР­О-ДПМНЕ под заложниш­тво на Левица застан­аа зад профитерите.

ВМРО-ДПМНЕ уште една покажа дека е истата онаа партија којаш­то 11 години ги осир­омашуваше граѓаните, додека поединци се богатеа на сметка на народот.

Последни вести