fbpx

Делегација на СДСМ положи цвеќе и оддаде почит на споменикот на Жената борец во Могилата на непобедените во Прилеп

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Делегација на СДСМ во состав Димитар Ковачевски, претседател на СДСМ, Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ и Миле Зечевиќ, генерален секретар на партијата денеска положи свежо цвеќе и оддаде почит на споменикот Жена борец во Могилата на непобедените во Прилеп.

Последни вести