fbpx

Делегација на Форумот на жени на СДСМ положи цвеќе и оддаде почит на споменикот на Жената борец во Могилата на непобедените во Прилеп

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Делегација на на Форумот на жени на СДСМ во состав Јована Тренчевска, Мартина Наумовска и Натали Китаноска денеска положи свежо цвеќе и оддаде почит на споменикот Жена борец во Могилата на непобедените во Прилеп.

Последни вести