fbpx

27-ми април никогаш да не се повтори!

Facebook
Twitter
LinkedIn

27-ми април никогаш да не се повтори!

Да не дозволиме да се вратат криминалните и насилнички политики кои веќе ги испративме во минатото!

 

 

 

Последни вести