fbpx

После сите скандали Милошоски да си даде оставка

Facebook
Twitter
LinkedIn

Антонијо Милошоски е недостоен да ја извршува пратеничката функција и после сите скандали треба да си поднесе оставка.

Со години Милошоски е пратеник кој не сработел ништо за граѓаните, но затоа безброј пати ја злоупотребувал собраниската говорница.

Последно, тој безобразно и дрско ја злоупотреби и позицијата претседател на собраниската комисија за надворешни работи.

Антонио Милошоски е осудено лице во Германија, близок соработник на Груевски, обвинет во случајот Моќник, главен предводник на политички мотивираната лустрација и докажан извор на лажни вести.

Истиот тој Милошоски, го нарекуваше Блаже Конески „џуџето од Небрегово“ и нарачуваше лустрација на македонскиот книжевник Славко Јаневски.

Милошоски е само една од многуте потврди дека во ВМРО-ДПМНЕ ништо не се менува, дека тоа е партија која продолжува да работи на штета на граѓаните.

Последни вести