fbpx

Сиљановска по стапките на Груевски, побегна од дебата, не ги почитува граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

По стапките на Никола Груевски тргна и Сиљановска.

Гордана Сиљановска денеска побегна од новинарите, побегна од граѓаните, од јавноста.

Што подалеку бега Сиљановска од граѓаните за кои самата рече дека не ги познава.

Кандидатката на Христијан Мицкоски, Гордана Сиљановска, не ги почитува граѓаните, не ги почитува медиумите и не ги почитува новинарите.

Од што сакаше да побегне Сиљановска?

Од тоа што е во друштво со осудени за изборни измами?

Од тоа што се потврди дека е неискрена и нечесна кон граѓаните?

Како тргнала Сиљановска ќе избега во Будимпешта.

Сиљановска треба да знае дека од вистината не може да побегне.

Со вакво однесување Сиљановска потврдува дека не е достојна за функцијата за којашто се кандидира.

Скопје, 16.04.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести