fbpx

Мицкоски е тој што шајка нема заковано во животот, знае само да шири лажни вести

Facebook
Twitter
LinkedIn

Реакција на изнесени ставови на Христијан Мицкоски

Христијан Мицкоски под заложништво на проруската Левица непрекинато води хајка против стратешкиот проект за изградба на делниците од коридорите 8 и 10д.

Мицкоски е тој што нема заковано шајка во животот, кој не знае ни што е градба, ни што е изградба, кој последен претставник на црвената буржоазија, затоа што цела кариера ја има изградено поради неговиот татко каде прво бил асистент, а потоа и вработен.

Мицкоски знае само за спинови и лажни вести, за друго ништо не знае, ниту го бива, тој е непознавач на економијата, на политиката, на енергетиката.

Се што ќе фатат Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ е погрешно и осудено на неуспех.

Го гледавме тоа во времето на 11 годишното владеење на централно, но го гледаме и денес со владеењето на локално ниво, во Скопје и во општините кои ги води ВМРО-ДПМНЕ нема ниту еден проект од најавените од страна на Мицкоски.

Како функционира ВМРО-ДПМНЕ се гледа со автопатот Кичево – Охрид, синоним за криминал и корупција, за провизии од тендери на штета на државата и граѓаните.

Без разлика на хистеријата што ја шират ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски ние нема да дозволиме нови паушални,скандалозни постапки и процеси на градби кои траат 10 години како што тоа е автопатот Кичево – Охрид.

Последни вести