fbpx

Активности на централниот караван на Стево Пендаровски, Заедно Напред за последната недела од кампањата од првиот изборен круг

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве информираме дека завршниот настан на коалицијата Заедно Напред во првиот дел од изборната кампања ќе се одржи во петок (19.04) во Охрид. 

Претходно караванот на коалицијата ќе биде со граѓаните на Кичево, Гостивар, Штип и Гевгелија. 
 
 
Последни вести