fbpx

Со блед и типично партиски говор Сиљановска покажа дека не е ништо повеќе освен продолжена рака на Мицкоски и Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Со типично партиски речник на ВМРО-ДПМНЕ, со блед, неубедлив и празен говор, вечерва Сиљановска покажа дека не е ништо повеќе од продолжена рака на Мицкоски и Никола Груевски.

Сиљановска е иста како Мицкоски. Не понуди ништо друго освен гола критика на се и сешто, кочење и блокирање на иднината на државата, против НАТО и ЕУ.

Сиљановска не се огради од ниту една криминална политика на Никола Груевски, не осуди ниту едно насилство, ниту една неправда од режимот со што се стави во негова директна одбрана.

Ова издание на Сиљановска е веќе видено.

Граѓаните не слушнаа ниту една државна порака, ниту еден конкретен проект од нејзината програма, не слушнаа ништо за нејзината визија. Јасно е дека нејзиното делување се сведува на обиди за кочење на започнатите процеси, кочење на напредокот и нови поделби меѓу граѓаните.

Граѓаните не сакаат враќање назад, не сакаат кочење и блокирање. Граѓаните се за напредок, сигурна и стабилна иднина во НАТО и ЕУ.

Затоа, на 21-ви април граѓаните ќе го изберат Стево Пендаровски за претседател.

Скопје, 13.04.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести