fbpx

Резултати што прават разлика, трибина на СДСМ на тема „Градиме инфраструктура за иднината“, Битола

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека на 28.05.2023 година, во салата на Народен театар Битола, со почеток во 12.30 часот, ќе се одржи втората од серијалот тематски трибини на СДСМ „Разултати што прават разлика“.

Трбината е на тема „Градиме инфраструктура за иднината“ и во организација на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ.

На трибината свое обраќање ќе имаат:

-Сања Лукравеска Заменик претседателка на СДСМ

-Благој Бочварски, Министер за транспорт и врски

-Горан Сугарески, поранешен Министер за транспорт и врски

-Андреја Серафимовски, Здружение на градежништвото при СКМ

-Гордана Кожуваровска, Републичкиот совет за безбедност на патиштата

-Зоран Ѓоргијев, Директор на АДССДП

-Јасминка Буневска Талевска, проф. Д-р – Универзитет Св. Климент Охридски Битола

-Митко Трајчулески, претседател на Комисија за транспорт и врски СДСМ

Последни вести