fbpx

Силјановска го смени ставот, еднаш велеше дека Преспанскиот договор е согалсно Уставот и ќе го почитува, сега го тврди спротивното

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Помина еден ден, кандидатката на Мицкоски го смени ставот.

На телевизија Телма тврдеше дека Преспанскиот договор е согласно со Уставот и ќе го почитува, на митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Битола дека не е.

Поминаа само неколку дена, Гордана Сиљановска си го покажа лицемерното лице.

Се покажа, Сиљановска не е чесна пред граѓаните.

Кога лаже Сиљановска? Наутро кога вели дека нема да го почитува Договорот и уставното име Северна Република Македонија или навачер кога самата се негираше?

Исто како и Мицкоски и Сиљановска едно зборува а друго прави.

 

Скопје, 06.04.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 
Последни вести