fbpx

Мицкоски паѓа се пониско, нема идеа, го принудува подмладокот на ВМРО-ДПМНЕ да малтретира животни

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски паѓа се пониско. Нема идеја, план ниту програма. Соочен со тоа што нема поддршка од граѓаните, во паника го принудува подмладокот на ВМРО-ДПМНЕ на неморално и неетичко однесување.

За Христијан Мицкоски, исто како и за нив не постојат никакви етички норми и принципи.

Видеото, одобрено од Мицкоски, во кое членови на Унијата на млади сили, злоупотребуваат и малтретираат животни е скандалозно, недолично и само потврдува дека кај Христијан Мицкоски владее истата матрица на Никола Груевски.

Затоа Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ од јавноста се препознаени како деструктивен елемент и затоа на претстојните избори граѓаните ќе ги казнат нивните антидржавни и деструктивни политики.

 

Скопје, 03.04.2019                                               

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести