fbpx

Се врати ли Мицкоски од ,,транзитното” патување преку Будимпешта за да одговори дали се сретнал со Груевски?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ призна дека Христијан Мицкоски еден ден пред почетокот на предизборната кампања бил на “транзитно” патување преку Будимпешта.

Доколку се вратил Мицкоски од “транзитното” патување преку Будимпешта треба да одговори дали се сретнал со неговиот ментор, осудениот криминалец и бегалец од правдата Никола Груевски?

Дали непосредно пред почетокот на предизборната кампања, Мицкоски од Груевски барал совети за нивната кандидатка Гордана Силјановска?

Доби ли Мицкоски нови насоки од Груевски за деструктивно делување?

 

Скопје, 31.03.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести