fbpx

Младинска трибина „ Младина Иднина Европа“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска 21.06.2023 година, среда, во Парк на Франкофонија (Градски Парк)- Скопје со почеток во 18.30 часот, ќе се одржи младинска трибина.

Трбината е на тема „ Младина Иднина Европа“ во организација на СДММ.

На трибината свое обраќање ќе имаат:

– Димитар Ковачевски, претседател на СДСМ
– Јована Тренчевска, претседателка на Форумот на жени на СДСМ
– Марко Михаилоски, претседател на СДММ

Последни вести