fbpx

Зечевиќ: Јас сум човек од терен, поблиску ми е да сработам, отколку само да се сликам

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Јас не сум гладен за медиумско внимание, меѓутоа, сега ценам дека е важен момент за земјата, за македонската иднина, истакна генералниот секретар на СДСМ, Миле Зечевиќ во интервју за неделникот „Фокус“.

„Треба да се кажат отворено работите во овие клучни премрежија. Да се поразговара за дилемите, за перспективите, за опциите затоа што нема да се повторат наскоро. Инаку, јас сум човек од терен, така ме знаат сите. Сакам резултати. Поблиску ми е да сработам, отколку само да се сликам. Тука сум кога треба да разговараме за суштина, за дилеми и за решенија. Поборник сум на тоа повеќе да се сработи, помалку да се зборува“ заклучи Зечевиќ.

Последни вести