fbpx

Провидни лаги на Мицкоски, нема подобар квалитет на живот освен членство во ЕУ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Тезата на Мицкоски дека уставните измени во овој момент не се важни затоа што ДПМНЕ се занимава со квалитетот на животот на граѓаните е лажна, провидна и нема никаква врска со реалноста.

Прво, затоа што градоначалниците на ДПМНЕ кои што се локална власт во 50 општини низ државата за 2 години не направија ништо за да го подобар животот на граѓаните.

Второ, затоа што нема подобар квалитет на живот за граѓаните од полноправно членство во ЕУ, кое патем токму ДПМНЕ и Мицкоски го блокираат.

Последни вести