fbpx

ДПМНЕ нема аргументи зошто е против уставните измени и членството во ЕУ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ДПМНЕ нема ниту еден можен аргументи зошто е против уставните измени и членството во ЕУ.

За содржината и текстот на уставните измени ниту ДПМНЕ ниту најголемите скептици немаат никаква забелешка.

Лагите за бугаризација, асимилација, губење на македонскиот јазик и идентитет, потонаа целосно. Преговараме со ЕУ на македонски јазик, македонскиот идентитет е заштитен.

Ниту има бугарски диктат, затоа што ние преговараме со ЕУ а преговарачката рамка е поддржана од сите 27 земји членки на Унијата

Блокадите без аргументи се на директна штета на државата и на народот.

Тоа што ги прави Мицкоски за да си ја задржи својата фотелја во белата палата може многу скапо да ги чини граѓаните, нови 11 години изолација и загубени 10 тици милијарди евра од европските фондови.

СДСМ ќе направи се блокадите на Мицкоски да бидат поразени и да продолжи европскиот пат.

Последни вести