fbpx

Не е до Деловникот, Мицкоски измислува за да го кочи патот кон ЕУ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Деловникот на Совранието не е прекршен, ДПМНЕ и Христијан Мицкоски како на лоша лента измислуваат работи само како алиби за своите неуспеси. Сите лаги на ДПМНЕ пропаднаа, сега се измислува нова, само за да го кочат патот кон ЕУ иако што немаат ниту еден аргумент зошто.

Христијан Мицкоски е против ЕУ, дејствува против подобар живот за граѓаните, против нови и поголеми европски фондови, против забрзан напредок и европски стандарди.

Граѓаните гледаат дека СДСМ се бори за просперитет и европска иднина за државата, а ДПМНЕ ја влече во изолација и неизвесност.

Блокадите на Мицкоски се закана за европската иднина и мора да бидат поразени.

Последни вести