fbpx

Дали Мицкоски се плаши од тоа што ќе покаже истрагата за Онкологија?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Наместо да ја поздрави акцијата на надлежните институции за расчистување криминал на клиниката за Онкологија Мицкоски се обидува да ја политизира, злоупотребувајќи ги болните.

Очигледно поврзувањето на Мицкоски на акцијата со ново барање за избори е само за да не се реши овој случај, кој се отвора за прв пат после 20 години.

Грозоморната шема била воспоставена пред многу години и сега е време секој што се огрешил да се соочи со одговорноста и да биде изнесен пред лицето на правдата.

Дали Мицкоски се плаши од тоа што ќе го покаже истрагата за Онкологија, за се она што се правело години наназад?

Последни вести