fbpx

Форум на жени СДСМ: Лагите на пратеничката Стојаноска се спротивни на вредностите и заложбите на женското пратеничко лоби

Facebook
Twitter
LinkedIn

Недозволиво е да се злоупотребува собраниската говорница за изнесување лаги, тоа граѓаните не го заслужуваат.

Секојдневно ги слушаме лагите на Дафина Стојаноска кажани од собраниската говорница.

Ваквото однесување на пратеничката која не штеди отровни зборови се спротивни на вредностите и заложбите на женското пратеничко лоби и не се во интерес на македонскиот парламент.

Маричиќ бил и е борец за родова еднаквост, промотор на рамноправноста и силен поддржувач на македонските прогресивни и демократски политики.

Последни вести