fbpx

Нема разлика во ДПМНЕ, има мал и голем Груевски, ист им е ставот за изолација

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Нема разлика во ДПМНЕ меѓу Мицкоски и Груевски. Се расправаат меѓу себе, но ист им е ставот за изолација на земјата.

ДПМНЕ 11 години ја држеше земјата во изолација, надвор од ЕУ и НАТО. Големиот Груевски нудеше споменици наместо иднина.

Секога кога имаме историска шанса за членство во ЕУ до 2030 година малиот Груевски повторно работи против интеграција. Само не може да им понуди ништо на луѓето освен неизвесност.

Последни вести