fbpx

Малиот Груевски освен блокади друго и не знае

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Малиот Груевски – Мицкоски, освен за блокади друго и не знае.

Со блокирање на европскиот пат на државата, ја продолжува политиката на својот претходник, кој 11 години ја држеше земјата во изолација, надвор од ЕУ и НАТО.

Малиот Груевски на граѓаните наместо европска иднина и европски вредности, повисоки плати и пензии, пристап до европскиот пазар од 500 милиони жители и европски фондови, им нуди неизвесност и несигурна иднина.

Сега кога имаме историска шанса за членство во ЕУ до 2030 година, блокадите на ДПМНЕ мора да бидат поразени.

Последни вести