fbpx

Резултати што прават разлика, трибина на СДСМ на тема „Култура за сите, култура над сè“ во Гостивар

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска 08.10.2023 година, недела, во Домот на културата во Гостивар со почеток во 12.00 часот, ќе продолжи серијалот на тематски трибини на СДСМ „Разултати што прават разлика“.

Трбината е на тема „Култура за сите, култура над сè“ во организација на Комисијата за култура на СДСМ.

На трибината свое обраќање ќе имаат:

-Сања Лукаревска, заменик -претседателка на СДСМ
-Бисера Костадиновска -Стојческа, потпретседателка на СДСМ
-Владимир Лазовски, претседател на Комисијата за култура на СДСМ и модератор
-Ирина Шајн, директорка на Музеј Охрид. и
-Мери Стојанова, директорка на Завод и музеј Битола

Последни вести