fbpx

Отворен повик за самокандидирање на кандидати за градоначалници на општините Охрид, Ново Село и Дебар за Локалните избори 2019

Facebook
Twitter
LinkedIn

Отворен повик за самокандидирање на кандидати за градоначалници на општините Охрид, Ново Село и Дебар за Локалните избори 2019


-Отворен повик за самокандидатура

-Пријава за самокандидатура на градоначалник

-Изјава за етичкиот кодекс

-Стандардизирана биографија

-Правилник и постапка за градоначалници Локални избори 2019

Заинтересираните кандидати своите кандидатури (детална програма со предлог идеи и проекти за развој на општината за периодот 2019-2021), треба да ги достават најдоцна до 09.02.2019 до Општинските организации на СДСМ во Охрид, Ново Село и Дебар.

 

 

Последни вести