fbpx

Во ДПМНЕ да не молчат, на чија сметка е егзотичното патување на Пецаков?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ДПМНЕ да не молчат, граѓаните очекуваат одговори, кој платил за егзотичното патување на охридскиот градоначалник Кирил Пецаков.

Додека Охрид тоне секој ден, Пецаков е на крстарење заедно со секретарот на општина Охрид, но и други лица од неговиот Кабинет.

Ништо не се менува во ДПМНЕ, тоа е истата патрија, со истата криминална матрица, со која 11 години ја урнисуваше државата.

Последни вести