fbpx

Виде народот со Левица и ДПМНЕ каков хаос следи, тие се лонче и капаче

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Целата македонска јавност виде со Левица и ДПМНЕ каков хаос следи, тие се лонче и капаче.

Дивеењето на Левица во Собранието е потврда на она што го говориме цело време.

Со Левица и нивниот коалициски партнер ДПМНЕ можни се само инциденти, насилства и хаос.

Односот на Левица и ДПМНЕ кон Собранието е однос кон државата, однос кон граѓаните.

За дивеењето мора да им одговорност од пратениците на Левица. Очекуваме надлежно јавното обвинителство веднаш да поднесе соодветни кривични пријави.

СДСМ нема да дозволи сценаријата на проруската Левица и нивните коалициски партнери да успеат.

Последни вести