fbpx

Жалиме за агендата на Мицкоски кој работи само 2 часа дневно, лидерската ќе биде во 12.00 часот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Жалиме што ќе мора да му ја пореметиме агендата на Христијан Мицкоски, кој очигледно, како што потврдува неговата ДПМНЕ работи само два часа во текот на денот, од 09-11 часот.

Средбата во понедленик, 4-ти декември 2023 година ќе биде во 12.00 часот.

Последни вести