fbpx

Мицксоки, Милошоски се примери за непотизам, едниот вработен кај тато другиот со вдомена цела фамилија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Мицкоски, Милошоски и многу други од ДПМНЕ се последни кои имаат некаков образ, затоа што тие се пример за непотизам.

Мицкоски е вработен на Факултет кај својот татко, прво како асистент.

Мицкоски во минатото раководеше со АД ЕЛЕМ, а токму во ЕЛЕМ-турс беше вработен Горан Манасиевски, прв братучед на Христијан Мицкоски.

Милошоски цела фамилија ја вдоми со ДПМНЕ.

-Неговата снаа Александра е вработена во УЈП,
-Неговиот вујко Владимир е вработен во Катастар,
-Братучедот на Милошоски, Станко е вработен во Централен регистар,
-Братучедката Елизабета е вработена во основно училиште,
-Неговиот зет Марјан беше раководител во МЕПСО.

Милошоски и Мицкоски нека излезат и нека ги повикаат своите роднини да се повлечат од работните места во јавната администрација и државните компании.

Последни вести