fbpx

ЕУ е единствен патоказ за подобра македонска иднина

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ЕУ е единствен патоказ за подобра македонска иднина, единствен начин за огромна трансформација на македонското општеството.

Победата на СДСМ на изборите ќе значи продолжување по европскиот пат, кон подобар животен стандард за граѓаните и економски развој, кон унапредена демократијата, владеење на право, слобода на медиумите, социјална вклученост

Интеграцијата во ЕУ значи поголеми плати и пензии за сите граѓани, нови работни места.

Тоа е можеби и единствена шанса за функционален судски систем и целосно владеење на правото.

Забрзувањето на интегративните процеси е во интерес на политичката, безбедносната и економската стабилност и на нашата држава и на целиот регион.

СДСМ како партија е подготвена да ја внесе државата во ЕУ до 2030 година.

Глас за СДСМ е глас за европска иднина!

Последни вести