fbpx

Антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири што општина Гази Баба забрзано се развива и затоа шири лажни вести

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Поединци на ВМРО-ДПМНЕ во Гази Баба доследно ги следат деструктивните политики на антизападното раководство на партијата, предводено од антизападниот пион Христијан Микцоски.

Лицемерно е партијата што има мнозинство во општината коешто се служи со блокади и деструкции и свесно работи против интересите на граѓаните, денеска да зборува и напразно да обвинува за кочење проекти.

Очигледно е дека антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со што Гази Баба во последната година почна да забрзано да се развива.

Како што јавно објави Општина Гази Баба, сите пречки околу изградбата на градинката во Стајковцки, оставени од минатата општинска власт предводена од ВМРО-ДПМНЕ се надминати со цел навремено започнување на изградбата на детската градинка во Стајковци.

Залудни се обидите за блокади и деструкции на ВМРО-ДПМНЕ, локалната власт во Гази Баба предводена од СДСМ и градночалникот Борис Георгиевски, продолжуваат со спроведување на зацртаните мерки што обезбедуваат развој на општината и унапредување на квалитетот на живот на сите граѓани.

Скопје, 27.10.2018
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести