fbpx

Ново бегство на антизападниот пион Мицкоски од јавноста, вистината за шемите со Груевски ќе излезат на виделина

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Нов ден – ново бегство на антизападниот пион Христијан Мицкоски од јавноста, од граѓаните.

Срамежливото признание на антизапдното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, дека антинародниот Мицкоски има удел во компанијата „Енерготек ДОО“ Скопје го разоткрива обидот да се прикријат шемите на Мицкоски со носителот на криминалот, Никола Груевски.

Ставен во ќош и во целосна изолација антинаторниот и антизападниот Мицкоски се обидува да избега од одговорите кошто и ги должи на јавноста.

Дали оваа компанија во која пионот Мицкоски има удел, Енерготек ДОО Скопје учествувала во конзорциум што добил концесија за користење на вода и закуп на земјишта за мали хидроцентрали, од Владата на неговиот ментор Никола Груевски?

Дали тоа што бил советник на носителот на криминалот Никола Груевски, му помогнало на антизападниот Мицкоски?

Шемите и поврзаноста со криминалите на Никола Груевски излегуваат на виделина, јавноста ќе ја дозне целата вистина.

Скопје, 26.10.2018
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести