fbpx

Изборот е помеѓу борба за иднината со СДСМ или заглавување со ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Изборот на претстојните избори ќе биде помеѓу борбата за иднината со СДСМ и заглавување со ДПМНЕ, помеѓу надеж и откажување.

СДСМ е подготвена за нова победа на изборите.

Тоа ќе биде победа на надежта, победа на визијата, на желбата за подобро утре, победа на европска Македонија.

Народот не сака да биде повторно заглавен, со наведната глава и да чека нови 11 години во изолација.

Граѓаните сакаат напредок, поголеми плати и пензии и европски животен стандард.

Со СДСМ е остварлива единствената реална надеж за светла македонска иднина – членство во ЕУ.

Сега кога сме на чекор до ЕУ не смееме да се откажеме.

Само заедно, СДСМ и народот, ќе ја придвижиме Македонија кон ЕУ

Последни вести